Hit enter after type your search item

Whispering angel rose

ad-mania

Whispering Angel Rosé is een populaire wijn uit de Provence-regio in het zuiden van Frankrijk. Het is een lichte, fruitige wijn met een bleke kleur en een subtiele smaak van rood fruit en kruiden. Ik heb de kans gehad om deze wijn te proeven en hier is mijn review:

Whispering Angel Rosé heeft een zeer aangename smaak die zich goed leent voor warme zomerdagen. De wijn heeft tonen van aardbeien, frambozen en een vleugje citrus, waardoor het een verfrissend en licht karakter heeft. De wijn heeft een milde zuurgraad en een droge afdronk, wat het een perfecte keuze maakt om te combineren met zeevruchten, salades of gewoon als aperitief.

Wat zeggen experts over Whispering Angel Rosé?

Whispering Angel Rosé heeft in de loop der jaren een cultstatus bereikt en wordt geprezen door wijnexperts over de hele wereld. Hier zijn enkele citaten van gerenommeerde wijncritici over deze wijn:

  • Wine Spectator heeft Whispering Angel Rosé beoordeeld met 90 punten en noemde het een “sappige, verfijnde stijl, met tonen van kruisbes, aardbei en watermeloen”.
  • James Suckling, een vooraanstaande wijncriticus, heeft Whispering Angel Rosé beoordeeld met 91 punten en beschreef het als een “geurige en subtiele rosé met een vleugje kruiden en een mooie fruitige afdronk”.
  • Decanter, een gerenommeerd Brits wijntijdschrift, heeft Whispering Angel Rosé beoordeeld met 90 punten en beschreef het als een “delicate, bleke rosé met tonen van rode bessen en een fijne, droge afdronk”.

Waar kan je Whispering Angel Rosé krijgen?

Whispering Angel Rosé is een populaire wijn en is verkrijgbaar bij veel wijnwinkels en slijterijen over de hele wereld. In Nederland is deze wijn bijvoorbeeld te koop bij grote wijnhandels zoals Gall & Gall, maar ook online bij verschillende wijnwebshops.

Als u op zoek bent naar een specifieke jaargang of grootte van Whispering Angel Rosé, kunt u het beste online zoeken naar een winkel die deze wijn aanbiedt of contact opnemen met uw lokale slijterij of wijnwinkel om te zien of zij deze wijn in hun assortiment hebben.

This div height required for enabling the sticky sidebar