Hit enter after type your search item

Casillero del Diablo

ad-mania

Casillero del Diablo is een Chileense wijnproducent die wereldwijd bekend staat om zijn kwaliteitswijnen. Het bedrijf maakt wijnen van verschillende druivensoorten, waaronder Cabernet Sauvignon, Merlot en Chardonnay. Ik heb de kans gehad om verschillende wijnen van Casillero del Diablo te proberen en hier is mijn review:

Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon – Deze wijn heeft een diepe robijnrode kleur en een rijke, volle smaak met tonen van zwarte bes, bramen en vanille. De wijn heeft zachte tannines en een lange, fruitige afdronk. Het is een uitstekende keuze om te combineren met gegrild vlees, stoofschotels en harde kazen.

Casillero del Diablo Merlot – Deze wijn heeft een diepe paarse kleur en heeft een zachte, fruitige smaak met tonen van rode bessen en een vleugje kruiden. De wijn heeft zachte tannines en een lange afdronk. Het is een uitstekende keuze om te combineren met pasta gerechten, rood vlees en kaasplateaus.

Casillero del Diablo Chardonnay – Deze wijn heeft een bleke kleur en heeft een zachte, fruitige smaak met tonen van perzik en citrus. Het is een zeer verfrissende wijn en is een perfecte keuze om te combineren met vis of salades.

Wat zeggen experts over Casillero del Diablo?

Casillero del Diablo heeft door de jaren heen verschillende prijzen en onderscheidingen gewonnen en wordt geprezen door wijncritici over de hele wereld. Hier zijn enkele citaten van gerenommeerde wijncritici over Casillero del Diablo wijnen:

  • Wine Spectator heeft de Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon beoordeeld met 89 punten en prees de wijn voor zijn “rijpe bessen en specerijen, met een stevige structuur en een lange afdronk”.
  • James Suckling heeft de Casillero del Diablo Merlot beoordeeld met 92 punten en beschreef het als “een heerlijke, fruitige wijn met tonen van rood fruit en een vleugje vanille. Het heeft een mooie structuur en een lange afdronk.”
  • Decanter heeft de Casillero del Diablo Chardonnay beoordeeld met 87 punten en prees de wijn voor zijn “frisse, fruitige smaken en een mooie zuurgraad”.

Waar kan je Casillero del Diablo krijgen?

Casillero del Diablo wijnen zijn verkrijgbaar bij veel wijnwinkels en supermarkten over de hele wereld. In Nederland zijn de wijnen bijvoorbeeld te koop bij grote supermarkten zoals Albert Heijn en Jumbo, en ook bij slijterijen en wijnhandels.

Daarnaast zijn de wijnen van Casillero del Diablo ook online verkrijgbaar bij verschillende webshops die gespecialiseerd zijn in wijn. Enkele voorbeelden van deze webshops zijn Wijnvoordeel, Gall & Gall en Wijnbeurs.nl.

This div height required for enabling the sticky sidebar